Wie is Studio Viskom?

Wie

Wat leuk dat je in de oceaan van aanbieders nu bij mij komt zwemmen! Ik ben Nanda, de creatieve vis van Studio Viskom. Ooit zwom ik rond in Friesland en, na vele omzwervingen, nu in Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland.
Tekenen, fantaseren en dingen mooi maken heb ik altijd gedaan. Met veel plezier ben ik dan ook naar de kunstacademie gegaan. Aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht heb ik Visuele Communicatie gestudeerd. Daarna ben ik in de Randstad als vormgever aan de slag gegaan. Ik heb 20 jaar, met veel plezier, voor verschillende bureaus gewerkt en heel goed leren zwemmen in de grafische branche, waarbij zeer uiteenlopende klanten voorbij zijn gekomen. Op een gegeven moment begon het toch te kriebelen en had ik zo mijn eigen ideeën. En met een sprong in het diepe ben ik Studio Viskom begonnen. 

“Er zwemmen zoveel vissen in de zee, als je er één in een kom doet zie je hem veel beter.” 

Studio Viskom staat voor heldere visuele communicatie met oog voor detail. Met veel plezier geef ik vorm aan de visuele communicatie van zeer uiteenlopende projecten. Ik houd van korte lijnen en ga, samen met jou, op zoek naar de eigenheid van jouw onderneming of merk en haal dat boven water. Die zoektocht en creatieve vertaling is wat ik het leukste vind aan mijn vak. 

Als ik niet aan het werk ben houd ik me het liefst bezig met “vrij” illustreren, lezen, yoga, koken, reizen en mijn gezin. 

profielfoto-rond

 

 

Wil je verder nog wat weten, 
een reddingsboei of een kop koffie? 
Neem contact met me op!

info@studioviskom.nl