Wie is Studio Viskom?

Wie

Wat leuk dat je in de oceaan van aanbieders nu bij mij komt zwemmen! Ik ben Nanda, de creatieve vis van Studio Viskom. Ooit zwom ik rond in Friesland en, na vele omzwervingen, nu in Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland.
Tekenen, fantaseren en dingen mooi maken heb ik altijd gedaan. Met veel plezier ben ik dan ook naar de kunstacademie gegaan. Aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht heb ik Visuele Communicatie gestudeerd. Daarna ben ik als vormgever aan de slag gegaan.  20 Jaar heb ik, met veel plezier, voor verschillende bureaus gewerkt en heel goed leren zwemmen in de grafische sector. Waarbij zeer uiteenlopende klanten voorbij zijn komen varen, klein en groot, nationaal en internationaal. Op een gegeven moment begon het toch te kriebelen en had ik zo mijn eigen ideeën. Met een sprong in het diepe ben ik toen Studio Viskom begonnen. 

“Er zwemmen zoveel vissen in de zee, als je er één in een kom doet zie je hem veel beter.” 

Studio Viskom staat voor heldere visuele communicatie met oog voor detail. Echt luisteren naar wat er verteld moet worden, wat wil je vertellen en nog belangrijker wat wil je dat de klant verwacht. Door dat goed in kaart te brengen kan jij laten zien wie jij bent en waarom ze met jou in zee moeten gaan en niet met de concurrent. Ik houd van korte lijnen en ga, samen met jou, op zoek naar de eigenheid van jouw onderneming of merk en haal dat boven water. 

Als ik niet aan het werk ben houd ik me het liefst bezig met “vrij” illustreren, lezen, nieuwe plaatsen ontdekken, koken, reizen en mijn gezin. 

Nanda

 

 

Wil je verder nog wat weten, 
een reddingsboei of een kop koffie? 
Neem dan contact met me op.